ПГ Марин Попов
Професионална гимназия в град Севлиево
Основно меню

Магията на Коледа

Коледа е времето на добрите пожелания, времето на веселия звън на камбанките и песните край елхата. Коледа носи усещането за нещо свидно и мило. Коледа е топлината на чувството, че всеки от нас е специален и обичан. Коледа е времето когато даряваме обич и получаваме обич. Коледа е времето на подаръците. Нека днес бъде нашият ден на равносметка от изминалата година, нашият подарък към самите нас.

Училището грее в празнична премяна, класните стаи са украсени, елхата е бляскава. Магията на Коледа е завладяла всички, празничната атмосфера пренесохме в салона на нашето училище, където с много настроение учениците, учителите и служителите в ПГ "Марин Попов" посрещнаха Дядо Коледа. Който е слушал, учил, побеждавал в състезания и олимпиади, получи заслужени подаръци. Награди имаше и за най-добре украсена класна стая, за най-бързите и точни в подреждането на географски пъзел и много, много други.... 

В нашата Коледна седмица, организирахме коледно ателие. Изработихме Коледни картички, с които се включихме в конкурса на Община Севлиево за изработване на Коледна картичка, който е инициатива на местната комисия за борба срещу противообществените прояви. 

Целта на инициативата е да се провокира желанието у нас да изработим Коледна картичка, която ще бъде изпратена на самотен човек. За конкурса ние изработихме много картички, защото вярваме в доброто и вярваме, че доброто ще се върне при нас.

Всеки клас поздрави по свой начин учениците, учителите и гостите. За доброто настроение на всички музиката се погрижи DJ Николай Георгиев Fox.

Специален музикален поздрав отправи и госпожа Десислава Димитрова, преподавател по музика в нашето училище. Специални гости и участници в тържеството бяха момичетата и момчетата от танцов ансамбъл "Мария" и техният ръководител Мария Бенева. Празникът завърши с традиционно хоро и устави в нас и нашите гости незабравими емоции.

Пожелаваме на всички весела ваканция и незабравими и споделени празници!!!

 

 

Магията на Коледа - Изображение 1Магията на Коледа - Изображение 2Магията на Коледа - Изображение 3Магията на Коледа - Изображение 4Магията на Коледа - Изображение 5